A pessimist sees a difficulty in every opportunity An optimist sees opportunity in every difficulty

Monday, August 8

Pencarian Bloglist untuk Blog Gadisgenits

Salam dan hai semua. Okay harini nak join segmen dari blog cik "gadisgenits". First time join segmen bloglist ni. Ada orang tag kita so ape salahnya join terus lah hehe. 


So sapa nak join boleh klik banner okey. Memandangkan saya join agak lambat dah ni, geng2 blogger banyak dah joined. xtaw nak tag sapa dah ni. Cari dan mencari maka anda yang bertuah telah terpilih untuk ditag haha. Saya tag

1) Cik Syifha (NAKAHIME)
2) Cik Syikin (STARLAVENDERLUNA)
3) Cik Asha (ACUASHA)

Goodluck semua! Salam perkenalan dari saya (^_^)


5 comments :

  1. Assalamualaikum...Terima kasih kerana sudi tag saya... Singgah di sini dengan segmen yang sama...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  3. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
  4. salam kunjungan

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete